Πώς λειτουργεί

Το Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree είναι ένας πιο έξυπνος τρόπος χρήσης του τηλεφώνου σας στο αυτοκίνητο. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κρατάτε το κινητό σας τηλέφωνο όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

Το Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για τη μεταφορά εισερχόμενων στοιχείων κλήσης στην οθόνη (αν υπάρχει εξοπλισμός) όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της κλήσης. Το σύστημα φωνητικών εντολών χρησιμοποιεί τις φωνητικές σας εντολές για να πληκτρολογήσει τους αριθμούς του τηλεφώνου , να αποθηκεύει ονόματα στο σύστημα Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree και ακόμα και να καλεί άμεσα τοποθεσίες που είναι αποθηκευμένες στο σύστημα πλοήγησής σας. Όλα αυτά σας προσφέρουν πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο που έχετε ήδη.

Τα περισσότερα προφίλ τηλεφώνων Bluetooth και Hands-free είναι συμβατά.

Έλεγχος από το τιμόνι

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ελέγχου του τιμονιού σας για να ενεργοποιήσετε το Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree.

Οθόνη (αν υπάρχει)

Κοιτάξτε την οθόνη (αν υπάρχει) για να δείτε τα στοιχεία της κλήσης, όπως την ταυτότητα αυτού που σας καλεί, την ένταση του σήματος, το επίπεδο της μπαταρίας και, αν βρίσκεστε σε περιοχή που εξυπηρετήστε με περιαγωγή, τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας σας. (Σημείωση: ορισμένα τηλέφωνα δε μεταδίδουν αυτά τα στοιχεία).

Μεταφορά κλήσεων μεταξύ του τηλεφώνου σας και του Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree.

Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε μια κλήση από το Κεντρική Σελίδα Τηλεφώνου Honda Handsfree στο τηλέφωνο (και αντίστροφα) απλά πατώντας το πλήκτρο TALK και λέγοντας «Μεταφορά».