ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το Bluetooth®?

Bluetooth είναι η ονομασία μιας ασύρματης τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία διαφορετικών τύπων συσκευών με την χρήση κοντινής ακτίνας ραδιοφωνικών κυμάτων. Εξαιτίας της μεταβλητότητας αυτής της τεχνολογίας, οι συσκευές που συμμετέχουν δεν μοιράζονται μεταξύ τους τα ίδια προφίλ. Το σύστημα Honda Handsfree Telephone είναι συμβατό με συσκευές τεχνολογίας Bluetooth® που διαθέτουν προφίλ Handsfree. Αυτά τα στάνταρ επιτρέπουν σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών να επικοινωνούν μεταξύ τους, με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά του χρήστη.

Πως θα ξέρω αν η συσκευή μου συνεργάζεται με το Honda Handsfree Telephone?

Πατήστε εδώ για την λίστα συσκευών με τεχνολογία Bluetooth που συνεργάζονται με το Honda Handsfree Telephone.

Πως θα προσαρμόσω την συσκευή μου στο Honda Handsfree Telephone?

Πατήστε στις οδηγίες προσαρμογής συσκευών για να δείτε με ποιόν τρόπο θα προσαρμόσετε (’’ταιριάξετε’’) την συσκευή με το όχημα σας.

Πως μπορώ να απαντήσω μια κλήση με την χρήση του Honda Handsfree Telephone?

Από την στιγμή που η προσαρμογή έχει γίνει, η συσκευή σας χρειάζεται μόνο να βρίσκεται στο όχημα και να είναι ανοικτή. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε κλήσεις χωρίς να ακουμπάτε την συσκευή σας.

  1. Πατήστε και αφήστε το κουμπί ’’Talk’’ στο τιμόνι. Το σύστημα ήχου του οχήματος γυρίζει σε λειτουργία hands-free. Ξεκινήστε την συνομιλία σας.
  2. Πατήστε το κουμπί “Back” στο τιμόνι όταν έχετε τελειώσει με το τηλεφώνημα σας.

Πως μπορώ να εκτελέσω κλήση με το Honda Handsfree Telephone?

Από την στιγμή που η προσαρμογή έχει γίνει, η συσκευή σας χρειάζεται μόνο να βρίσκεται στο όχημα και να είναι ανοικτή. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε κλήσεις χωρίς να ακουμπάτε την συσκευή σας.

  1. Πατήστε και αφήστε το κουμπί ’’Talk’’ στο τιμόνι. Το σύστημα ήχου του οχήματος γυρίζει σε λειτουργία hands-free.
  2. Πείτε “call.” Το όχημα θα ρωτήσει ποιο όνομα ή αριθμό θέλετε να καλέσετε.
  3. Πατήστε και αφήστε το κουμπί ’’Talk’’ στο τιμόνι και πείτε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε. Το όχημα θα επιβεβαιώσει τον αριθμό και θα σας πει, ’’πείτε CALL, DIAL, ή CONTINUE για πρόσθεση ψηφίων.’’
  4. Πατήστε και αφήστε το κουμπί ’’Talk’’ και πείτε ’’call.’’ Το τηλέφωνο σας τότε θα καλέσει τον αριθμό.
  5. Μετά την συνομιλία σας, πατήστε το κουμπί “Back”. Το σύστημα ήχου θα επιστρέψει αυτόματα στην προηγούμενη λειτουργία του.

Η μπαταρία μου φαίνεται να τελειώνει γρηγορότερα όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth.

Η επίδοση της μπαταρίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβάνοντας χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε, μαζί με το Bluetooth. Χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά Bluetooth σε μερικές συσκευές μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άδειασμα της μπαταρίας; Για αυτό το λόγο, εάν δεν χρησιμοποιείτε τα χαρακτηριστικά Bluetooth, κλείστε το προκειμένου να διατηρείτε την μπαταρία φορτισμένη.

Τι είναι το σύστημα ήχου με Bluetooth;

Το σύστημα ήχου με Bluetooth είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής ασύρματα μέσω του συστήματος ήχου του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή Bluetooth. Πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε σύζευξη της συσκευής μουσικής με το σύστημα Bluetooth Honda Handsfree Telephone και, στη συνέχεια, μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας μέσω του συστήματος ήχου του οχήματός σας.

Πώς ξέρω ότι η συσκευή μου θα λειτουργήσει;

Η συσκευή πρέπει να έχει το προφίλ A2DP Bluetooth και πρέπει να αναφέρεται ως “εγκεκριμένο” για τη δυνατότητα “συσκευής ήχου με Bluetooth” στη λίστα των συμβατών συσκευών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα (αναπαραγωγή, παύση, προώθηση και παράλειψη) για να ρυθμίσω τη συμβατή συσκευή ήχου Bluetooth;

Η συσκευή πρέπει να έχει το προφίλ AVRCP Bluetooth και πρέπει να αναφέρεται ως “εγκεκριμένο” για τη δυνατότητα “συσκευής ήχου με Bluetooth” στη λίστα των συμβατών συσκευών.

Τι συμβαίνει εάν η συσκευή μουσικής μου δεν έχει τα απαραίτητα προφίλ Bluetooth; Μπορώ να εξακολουθώ να αναπαράγω μουσική μέσω του συστήματος ήχου του οχήματος;

Εάν έχετε έναν σύνδεσμο USB για τη συσκευή μουσικής σας, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τη μονάδα δίσκου USB.

Τι είδους ποιότητα ήχου μπορώ να αναμένω από τη δυνατότητα συσκευής ήχου με Bluetooth;

Η ποιότητα ήχου της μουσικής θα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, το δίκτυο και τα αρχεία μουσικής.